top of page

SMARTER TALENTS

Dé vergaderlocatie in midden Nederland

Over ons

Smarter Talents helpt jou om het beste uit jezelf en je onderneming te halen. Of je nu op zoek bent naar een kantoorruimte, een vergaderzaal wilt huren voor je event of je aan wilt sluiten bij ons netwerk; bij Smarter Talents ben je aan het goede adres. De talenten binnen Smarter Talents werken voor en met elkaar.

fsr3.jpg

Onze vergaderruimtes

zinvol3.jpg

Communication Room

Op de eerste etage vind je de Commu-nication Room. Een grote, open ruimte die zich perfect voordoet als presentatieruimte, trainingssessie of klaslokaal. In deze ruimte is een beamer en flip-over beschikbaar. Uiteraard kan je ook hier gebruik maken van de gratis Wi-Fi.

fsr2.jpg

ZIN~VOL

Op onze begane grond vind je onze vergaderruimte ZIN~VOL; een grote ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten, workshops en trainingen. Hier heb je direct toegang tot de keuken en met de aanwezigheid van een beamer, flip-over en gratis Wi-Fi zijn alle middelen aanwezig voor een geslaagde dag.

20170926_124924.jpg

Future Scenario Room

Op de vijfde verdieping bevindt zich de Future Scenario Room. Ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen en directieoverleg. Geniet van een lichte, ruime en sfeervolle ruimte met uitzicht over Amersfoort en omstreken. Ook deze ruimte is inclusief keuken, tv-scherm gratis Wi-Fi en een flip-over. 

Contact

Printerweg 10

3821 AD Amersfoort

Databankweg 12

3821 AL Amersfoort

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Dank voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Smarter Talents, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
✉ info@smartertalents.nl        ☏
+31 33 254 0709

KvK: 30145022               BTW nr.: NL806662529B01

Algemene voorwaarden   Privacybeleid
bottom of page