top of page

Vaste verhuur

Ben je op zoek naar een kantoorruimte?

Smarter Talents verhuurt kantoorruimtes in diverse groottes. Met twee locaties op de Hoef is er altijd wel een ruimte die past bij jouw wensen en voorkeuren.

Het huren van een kantoorruimte bij Smarter Talents kent verschillende voordelen. Smarter Talents beschikt over twee panden, eentje op de Printerweg 10 en de ander op de Databankweg 12. De panden liggen centraal gelegen in het land, nabij de uitvalswegen A1 en A28 en zijn goed bereikbaar met het OV. 
U huurt voor een marktconforme huurprijs, met een service-pakket naar wens in te vullen. Daarnaast krijg je als huurder bij ons korting op onze sfeervolle vergader-zalen. 
 

Benader ons gerust voor de mogelijkheden via het contactformulier onderaan deze pagina.

➤ Printerweg 10

In ons pand, gelegen aan de Printerweg 10 in Amersfoort, bevinden zich meerdere kantoorruimtes van verschillende groottes. Parkeer je auto gratis voor de deur, ga met de lift naar je eigen kantoorruimte en haal een lekkere kop koffie uit de privé keuken waar elke verdieping over beschikt. 


➤ Databankweg 12

In ons andere pand, gelegen aan de Databankweg 12, bevinden zich ook diverse kantoorruimtes. Ook hier parkeert u gratis voor de deur en beschikt elke etage over haar eigen privékeuken. Grote, open kantoorruimtes of juist wat kleiner en intiemer. Onze locatie op de Databankweg heeft het allemaal.
Interesse?

Heeft u interesse in het huren van een kantoorruimte bij Smarter Talents? Neem via het contactformulier onder aan deze pagina contact met ons op. 

Contact

Printerweg 10

3821 AD Amersfoort

Databankweg 12

3821 AL Amersfoort

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Dank voor uw bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Smarter Talents, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
✉ info@smartertalents.nl        ☏
+31 33 254 0709
KvK: 30145022               BTW nr.: NL806662529B01

Algemene voorwaarden   
Privacybeleid
bottom of page